Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

UKKO-Engineering OyUKKO-Engineering Oy

Palvelut

Palvelumme laatu perustuu tekniseen ja käytännön osaamiseen sekä kokemukseen, jota on kertynyt kansainvälisesti johtavien höyrykattiloiden valmistajien kanssa tehdyistä yhteistyöprojekteista. Olemme suorittaneet monia projekteja (yli 80) Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa.

UKKO tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita sellu- ja energiasektoreiden projekteihin. Olemme erikoistuneet soodakattiloiden valmistukseen, uudistamiseen ja kunnossapitoon. Erikoisosa-aluettamme ovat myös kuumalujat materiaalit ja prosessiputkistot. Pyrimme tuottamaan korkealaatuisten palveluidemme avulla asiakkaillemme paremman kilpailukyvyn markkinoilla.

Meillä on laaja osaaminen sellu- ja energiateollisuudesta, ja tarjoamme asiakkaillemme erikoisosaamistamme  kuudessa eri osaamisalueessa:

  • Projektipalvelut (projektien myynti ja projektihoitopalvelut)
  • Työmaapalvelut projektien aikana (johto, valvonta ja laadunvarmistus)
  • IWE hitsauskoordinointipalvelut   
  • Teollisuuden prosessien suunnittelu
  • Riskien arviointi (prosessit ja ATEX)
  • Liiketoimintakonsultointi

UKKO pyrkii tarjoamaan korkealaatuisia palveluja asiakkailleen kokeiden ja osaavien työntekijöiden avulla. Meidän innovatiivinen tietotaidon ja teknologian hyödyntäminen takaavat asiakkaillemme lisäarvoa ja parantunutta kilpailukykyä. Toimintamme on tehokasta, koska tutustumme asiakkaidemme tarpeisiin ja tavoitteisiin syvällisesti. UKKO hyödyntää työmaiden rakennus- ja tarkastusprojekteissaan paikallisten yhteistyökumppaneiden verkostoa.

Meidän pitkän tähtäimen liiketoiminnan visio ja tavoite on kehittää brändiämme. Haluamme olla toimialamme laadukkaimpia palveluntarjoajia ja tuoda asiakkaillemme todellista lisäarvoa korkeatasoisten palveluidemme kautta. Pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa, koska kehitämme teknologiaa ja toimintaamme jatkuvasti.

 


 

 

SHYSHY