Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

UKKO Engineering

UKKO tarjoaa asiantuntevia konsultointipalveluita sellu- ja energia toimialojen projekteihin voimalaitoksille ja höyrykattiloiden valmistajille. Tavoitteemme on alentaa asiakkaidemme kustannuksia ja parantaa heidän kannattavuuttaan. Janne Kolehmainen perusti UKKO:n vuonna 2014 ja hänellä on ammattitaitoa, tietoa ja kansainvälistä toimialakokemusta, joka on saatu useista sooda- ja höyrykattila projekteista ympäri maailmaa. Viime vuosina UKKO on toiminut sellu ja energia projektien konsultointitehtävissä  Suomessa, Ruotsissa, Puolassa, Espanjassa ja Uruguayssa.

Olemme konsernimuotoinen perheyritys ja konsernimme nimi on UKKO-GROUP. UKKO-Holding Oy on konsernin emoyhtiö ja UKKO-Engineering Oy on sen tytäryhtiö. Yhteistyö yhden suurimman ruotsalaisen sellun tuottajan kanssa lisäsi työmäärää siinä määrin, että Ruotsiin perustettiin UKKO-Engineering Oy:n tytäryhtiö Janne-Engineering AB vuonna 2015.

Pitkäntähtäimen liiketoiminta visiomme on kehittää brändimme mainetta korkeantason palveluntarjoajana. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme markkinoiden asiantuntevimpia palveluja sekä auttaa asiakkaitamme saavuttamaan heidän liiketoimintatavoitteensa. Yhteistyö kanssamme vie asiakkaidemme menestystä eteenpäin.

 

Yritysidentiteetti

UKKO:n merkittävimmät työntekijät ovat urillaan pyrkineet ymmärtämään ja täyttämään asiakkaittensa ja yhteistyökumppaneittensa tarpeet. Luotettava ja ahkera ote takaa korkeatasoisen ja ammattimaisen palvelun laadun. Varmistaaksemme sitoutumisemme jatkuvuuden, me pyrimme toiminnallamme edistämään ja noudattamaan arvojamme, tavoitteitamme sekä pitkän tähtäimen visiotamme.