Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Arvot:

Yrityksen arvot luovat pohjan yrityksen kaikelle toiminnalle. UKKO-Engineeringillä on korkeat standardit liiketoiminnan ja henkilökunnan etiikalle. Arvot ohjaavat meidän käyttäytymistämme ja päätöksentekoprosessejamme. Arvot tukevat UKKO:n pitkänaikavälin strategiaa ja tavoitteita.

Turvallisuus & terveys

Meille työntekijöiden hyvinvointi, turvallisuus ja terveys ovat tärkeitä asioita. UKKO:n projektit työmailla altistavat työntekijät lyhyen sekä pitkän aikavälin terveysriskeille (esim. kemikaalit), joten tästä syystä UKKO suhtautuu työterveyteen ja turvallisuuteen vakavasti. Työvaiheet on suunniteltu etukäteen ammattilaisten toimesta, joka vähentää tapaturma riskiä ja tekee työntekijöiden työolosuhteista turvallisemmat. Toimissamme noudatamme paikallisia lakeja ja säädöksiä.

Ihmisoikeudet

UKKO tukee ja noudattaa kansainvälisiä ihmisoikeuksia ja tuomitsee ihmisoikeusrikokset, kuten lapsityövoiman ja syrjinnän.

Ympäristö

Haluamme harjoittaa toimintaamme siten, että ympäristölle koituvat haitat olisivat mahdollisimman vähäisiä. Tuemme kestävää kehitystä ja noudatamme ympäristöä koskevia lakeja ja säädöksiä.

Eettinen toimintaohje

Me vastustamme korruptiota ja lahjuksia kaikissa muodoissaan. Meille on tärkeää toimia täysin laillisesti, joten emme hyväksy lahjuksia keneltäkään emmekä anna lahjuksia kenellekkään.

Työntekijät

Kohtelemme kaikkia työntekijöitämme kunnioittavasti ja arvokkuudella. Työntekijämme saavat kuulua haluamaansa ammattiliittoon, tai he voivat halutessaan olla kuulumatta mihinkään ammattiliittoon. Me noudatamme työntekijöitä koskevia lakeja ja säädöksiä. Meille on tärkeää, ettei työntekijöitämme kohdella laittomasti tai hyvän tavan vastaisesti.

 

Visio & Tavoitteet:

Visio

Visiomme on olla asiakasläheinen yhteistyökumppani erilaisissa projekteissa, joihin tarvitaan erityistä ammattitaitoa. Me UKKO:lla haluamme uudistua jatkuvasti ja kehittää teknologiaa sekä palveluitamme. Tarjoamme asiakkaillemme suorituskykyä, tehokkuutta ja vankkaa toimialaosaamista, jotta asiakkaamme tuottavuus parantuisi ja tavoitteet saavutettaisiin.

Tavoitteet

Tavoitteemme on kehittää brändiämme korkean tason palveluntarjoajana ja haluamme, että maineemme ammattimaisena palveluntarjoajana kehittyy ja leviää entisestään. Haluamme vakuuttaa asiakkaamme siitä, että voimme tarjota yrityksenne arvoa lisääviä toimialalle kohdennettuja palvelupaketteja.  Autamme asiakkaitamme saavuttamaan heidän liiketoiminnan tavoitteensa, koska se on meidän keinomme kasvaa ja saavuttaa omat tavoitteemme.